Sylwester 2018 - 2019

Menu Sylwester 2018

 

  • Krem pietruszka-gruszka z chipsem z jarmużu-wazy
  • Dania wydawane na półmiskach:
  • Policzki wołowe w sosie winno-rozmarynowym
  • Pstrąg ze szpinakiem i serem mozzarella
  • Puree francuskie
  • Kasza bulgur z boczkiem i cebulą
  • surówka z białej kapusty i rzodkwi
  • surówka z czerwonej kapusty z ananasem


Przystawki na zimno

  • Kolorowe roladki z tortilli
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Sałatka z gęsiną z wytrawnym sosem malinowym
  • Sałatka śledziowa po cygańsku z rodzynkami


Stół wiejski

  • Wędzone ryby (karp, pstrąg)
  • Wędliny i kiełbasy z Azylowej wędzarni
  • Karp w zalewie Pani Gosi
  • Chleb + smalec+ ogórek
  • pikle w occie


Bufet kawowy

  • Warnik z gorąca wodą, kawa, herbata, mleko, cytryna, cukier
  • Kolorowe babeczki marchewkowe


Danie ciepłe

  1. Gołąbki w sosie grzybowym
  2. Zupa gulaszowa z pieczywem


Napoje i alkohole

  • Napoje gazowane 1,5l/os
  • soki owocowe 0,5l/os
  • lampka szampana toast przywitanie Nowego Roku 1/os
  • Wódka biała – bez limitu (inny alkohol we własnym zakresie)

 

Udzielamy informacji pod nr telefonu: 601 777 990

Ze względu na dużą ilość zwierząt prosimy o nie zabieranie fajerwerków.

« Powrót

Ta witryna używa plików cookie do celów funkcjonalnych oraz statystycznych. Potwierdź zapoznanie się z komunikatem i nie pokazuj go więcej. Potwierdź